ترك الكل

مجله اي در رابطه با مسائل روزمره زندگی بهداشت، روانشناسی، اعتیاد، مبلمان اداری، دکوراسیون داخلی، مد و فشن

ترك الكل

۱۳ بازديد

ترك الكل | الكل چيست؟

همانطور كه در مقاله اعتياد به الكل توضيح داده شد، اين ماده يكي از انواع مواد اعتياد آور روانگردان است كه با تخمير مواد و غلاتي همچون گندم، برنج و سبزيجات توليد مي‌شود. مصرف الكل باعث ايجاد وابستگي جسمي و رواني شديدي در افراد مي‌شود و در نوجوانان ميزان اعتياد زايي آن تا چهار برابر مي تواند افزايش پيدا كند.

منبع : ترك اعتياد الكل

الكل بر روي فعاليت هاي مغزي تاثير گذاشته و باعث ايجاد نوسانات خلقي و پرخاشگري در افراد مي گردد. از طرف ديگر بايد بدانيم كه مصرف طولاني مدت الكل داراي عوارض جبران ناپذيري مي باشد كه مهمترين آنها عبارتند از :

  • سرطان گلو ، هنجره ، مري و دهان
  • افزايش احتمال ابتلا به سرطان سينه
  • سقط جنين در بانوان
  • فشارخون
  • اختلال در كاركرد مغز و دستگاه عصبي
  • كاهش سطح هوشياري
  • افزايش ضايعات مغزي
  • تحليل مغز

بهترين روش ترك الكل

همانطور كه توضيح داديم، مصرف و اعتياد به الكل باعث ايجاد وابستگي هاي شديد ذهني، رواني و جسمي در افراد مي شود. قطع مصرفالكل در حقيقت نياز به كمك هاي تخصصي دارد، زيرا داراي عوارض متعددي است و قطع مصرف و بهبودي از آن كار دشواري است. در نتيجه پيشنهاد ما اين است كه براي ترك اعتياد الكل از كمك هاي تخصصي و تيم درماني مركز ترك اعتياد اهواز به عنوان بهترين كمپ ترك اعتياد آنلاين كشور استفاده فرماييد.

در همين رابطه مركز ترك اعتياد اهواز با همكاري بهترين مراكز ترك اعتياد در سراسر كشور شرايطي را فراهم آورده تا افراد بتوانند روند درمان اعتياد خود را تحت نظارت تيم درمان به انجام برسانند. از طرف ديگر مددجويان مقيم در مركز با مراقبت هاي شبانه روزي مددياران حاضر در مركز مي توانند علاوه بر بازيابي سلامت جسمي و رواني خود از يك ترك موفق و بدون بازگشت بهره‌مند شوند.

خدمات درمان و سم زدايي مركز ترك اعتياد اهواز

فرايند درمان و ترك الكل در كمپ ترك اعتياد اهواز برپايه سم زدايي تدريجي و استاندارد است و بدون دخالت مواد شيميايي و يا داروهاي مخدر و جايگزيني آن با ماده اصلي صورت مي پذيرد. از طرف ديگر تمامي مراحل درماني از ابتدا تا انتها تحت نظارت متخصصين ترك اعتياد و تيم درمان كمپ ترك اعتياد اهواز صورت مي پذيرد و به افراد كمك مي شود تا بدون جايگزيني ماده مخدر جديدي اعتياد خود را متوقف كرده و روند سم زدايي را با موفقيت پشت سر بگذارند. در همين رابطه بايد بدانيم كه مدت زمان ترك ماده الكل به عوامل مختلفي بستگي دارد و در افراد مختلف مي‌تواند متفاوت باشد.

سوالات متداول

آيا الكل يك ماده اعتياد آور است؟
به طور يقين بله. الكل يك ماده روانگردان با قدرت اعتياد زايي بالاست كه مصرف آن داراي عوارض متعدد جسمي و رواني مي باشد. مصرف طولاني مدت الكل باعث عوارض عصب شناختي رواني و جسمي در افراد شده و براي ترك اعتياد آن نياز به كمك هاي تخصصي مراكز درمان اعتياد مي باشد.

بهترين روش ترك اعتياد الكل چيست؟
مصرف طولاني مدت الكل باعث صدمات جدي به سيستم عصبي مركزي، روان و جسم افراد مي‌شود در نتيجه براي قطع مصرف و بهبودي از اعتياد به آن لازم است تا افراد تحت نظارت متخصصين ترك اعتياد قرار بگيرند و در شرايط كنترل شده روند درمان خود را طي نمايند. براي ترك الكل حتما بايد از كمك هاي تخصصي بهره مند شد و از ترك خودسرانه و قطع يكباره آن بايد جدا خودداري كرد.

عزيزان و همراهان ارجمند توجه داشته باشيد كه طول درمان و ترك اعتياد به فاكتورها و عوامل مختلفي همچون نوع و دوز ماده مصرفي، مدت زمان اعتياد و همچنين سلامت جسمي و رواني افراد بستگي دارد كه تنها پس از انجام مشاوره هاي روانشناسي اوليه مشخص مي گردد.

منبع : ترك اعتياد الكل

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد