ترك ديازپام

مجله اي در رابطه با مسائل روزمره زندگی بهداشت، روانشناسی، اعتیاد، مبلمان اداری، دکوراسیون داخلی، مد و فشن

ترك ديازپام

۱۴ بازديد

ترك ديازپام | ديازپام چيست؟

ديازپام يكي از انواع داروهاي آرامبخش است كه به واليوم معروف است و معمولاً براي درمان انواع اختلالات و حملات عصبي، رفع اضطراب و حملات پانيك مورد استفاده قرار مي گيرد. اما بسياري از افراد براي تجربه آرامش بيشتر به مصرف خودسرانه آن و خارج از دستور پزشك روي مي آورند.

منبع : ترك ديازپام

آيا ديازپام اعتياد آور است؟

همانطور كه مي‌دانيم ديازپام يكي از انواع داروهاي مخدر و اعتياد آور است كه در صورت استفاده خودسرانه آن در دوزهاي نامشخص و بدون تجويز پزشك مي تواند باعث ايجاد وابستگي هاي شديد رواني در افراد گردد. نكته حائز اهميت در ترك ديازپام اين است كه اين ماده به سرعت باعث ايجاد وابستگي براي بدن افراد مي گردد و ادامه مصرف آن مي تواند باعث وابستگي و اعتياد به ديازپام در افراد شود. برخي از علائم و عوارض آن عبارتند از :

  • رعشه و دوبيني
  • اختلالات گفتاري
  • اختلال در قضاوت
  • گفتار بريده بريده و نامفهوم
  • اسپاسم و گرفتگـي عضلات
  • تشنج و گرفتگي عضلات بدن
  • بي اشتهايي و حالت تهوع مكرر
  • ادرار سخت و سوختگي در زمان ادرار

اما بايد توجه داشت كه عوارض ذكر شده تنها علائم و نشانه هاي اعتياد به ديازپام نيست و عوارض ديگري در افراد بر اساس شرايط مختلف جسمي و رواني مي تواند بروز پيدا كند كه تنها با بررسي‌هاي دقيق متخصصين مي توان آنها را شناسايي كرد.

روشهاي ترك ديازپام

مصرف داروهاي خواب آور و مخدر بر روي سيستم عصبي و مغز افراد تأثيرات مخرب بسياري را ايجاد مي كند. در نتيجه براي ترك آن علاوه بر درمان هاي جسمي و فيزيكي نياز به درمان‌هاي روانشناختي مانند روانكاوي وجود دارد كه حتماً بايد تحت نظارت روانشناس و مشاور اعتياد صورت پذيرد. در همين رابطه ترك اعتياد در كمپ ترك اعتياد اهواز كمپ با محوريت موضوعاتي مانند :

  • غلبه بر ميل مصرف و علائم ترك
  • آموزش مديريت وسوسه و ميل به مصرف بعد از درمان
  • درمان ذهن و روان بيمار و مديريت افسردگي، اضطراب
  • درمان جسماني و مقابله با اثرات جسماني

انجام مي پذيرد. در همين رابطه روند ترك ديازپام در مركز ترك اعتياد اهواز تحت نظارت مشاورين و متخصص اعتياد و روان شناسان و همچنين كادر درماني انجام مي‌پذيرد تا شرايط فرد در حال بهبودي كنترل شده و روند درمان با موفقيت ادامه يابد.

درمان بستري براي ترك ديازپام

روش ترك اعتياد به صورت بستري ميان مدت در مركز ترك اعتياد اهواز تحت نظارت مشاورين روانشناس انجام مي پذيرد و بيماران به دريافت كمك هاي تخصصي براي درمان اعتياد از خدمات روان درماني، مشاوره فردي و گروهي نيز بهره مند مي شوند. فرد وابسته به اعتياد در اين مسير مي‌تواند بر مشكلاتي كه در اثر مصرف ديازپام از لحاظ عصبي و مغزي ايجاد شده، فائق آيد.

به همين دليل فرد در طول درمان بستري مي تواند سلامت رواني خود را باز يافته و با دريافت كمك ها و خدمات مشاوره روانشناختي به اصلاح ساختار فكري و رواني خود اقدام كند كه در نتيجه آن عوامل رواني و وسوسه بازگشت به مصرف متوقف شده و فرد مي‌تواند برنامه درماني خود را با موفقيت ادامه دهد.

ترك سرپايي ديازپام

روند ترك اعتياد ديازپام به صورت ترك سرپايي، فرآيندي آهسته نسبت به ترك بستري مي باشد. اساس كار بر پايه دريافت مشاوره هاي فردي استوار است كه در آن جلسات روان درماني با فواصل زماني از هم برگزار شده و فرد با كمك روانشناس و درمانگر خود در طول جلسات به اصلاح ساختارهاي فكري و رواني خود مي پردازد. در اين مسير فرد با كمك درمانگر مي تواند سبك زندگي خود را تغيير داده و با آگاهي به روند درمان خود ادامه دهد و از لغزش مجدد مصرف جلوگيري به عمل آورد.

ترك ديازپام

فرآيند بروز وابستگي و اعتياد به ديازپام، بسيار سريع اتفاق مي‌افتد. اما ترك آن ممكن است به اين سادگي نباشد، زيرا فرد مصرف كننده در كوتاه ترين زمان ممكن است دچار علائم محروميت و ترك اعتياد به ديازپام شود. در چنين حالتي فرد به طور كامل آرامش خود را از دست داده و حالات اضطرابي متعددي را تجربه خواهد نمود. به همين دليل براي ترك اعتياد به ديازپام فرد بايد از كمك هاي تخصصي مشاورين و روانشناسان اعتياد كمك بگيرد تا بتواند علائم محروميت خود را كنترل كرده و بدون عوارض بيشتر موفق به ترك اعتياد شود و سلامتي خود را باز يابد.

ترك ديازپام در مركز ترك اعتياد اهواز كمپ به عنوان بهترين كمپ ترك اعتياد آنلاين كشور تحت نظارت مشاورين و متخصصان اعتياد انجام مي‌پذيرد تا روند درمان بيمار بدون هيچ مشكلي به پيشروي خود ادامه دهد.

خدمات درمان و سم زدايي مركز ترك اعتياد اهواز

درمان اعتياد در كمپ ترك اعتياد اهواز به صورت سم زدايي استاندارد و تدريجي است كه در يك يا چند دوره درماني در مركز ترك اعتياد انجام مي پذيرد. در همين رابطه بايد بدانيم كه درمان اعتياد در مركز ترك اعتياد تحت نظارت متخصصين ترك اعتياد، روانشناسان و مشاورين اعتياد انجام مي پذيرد تا با مراقبت هاي شبانه روزي توسط مددياران علاوه بر حفظ سلامتي مددجويان مقيم در مركز نتايجي از ترك اعتياد حاصل شود كه با موفقيت و بدون بازگشت باشد. كمپ ترك اعتياد اهواز با ارائه امكانات و خدمات درماني و اقامتي مناسب و استاندارد، فضايي را ايجاد كرده تا همه افراد به خصوص بانوان نيز در فضايي مجزا در كمپ ترك اعتياد بانوان از امكانات رفاهي و اقامتي مناسبي برخوردار شوند و بتوانند روند درمان خود را ادامه دهند.

همچنين به خاطر داشته باشيد كه طول درمان و ترك ديازپام به عوامل مختلفي همچون نوع و دوز مواد اعتياد آور مصرفي، طول زمان اعتياد و مصرف مواد مخدر و همچنين شرايط جسمي و رواني افراد بستگي دارد كه پس از دريافت مشاوره هاي اوليه مشخص مي گردد.

منبع : ترك ديازپام

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد